Om mig

Jag som driver Luleå Fotvård & Massage heter Helene Jönsson. Innan jag utbildade mig till medicinsk fotvårdare arbetade jag som sjuksköterska i över 20 år. Jag har alltid älskat mitt arbete och att jobba nära människor där jag kan hjälpa dem att må bättre. I mitt arbete som sjuksköterska har jag träffat många människor i stort behov av fotvård där tid för detta inte har funnits. 

Jag kände att intresset för fötter och påverkan dem har för hälsan gjorde att jag tillslut slog slag i saken och sadlade om till medicinsk fotvårdare. Nu har jag fortsatt möjlighet att arbeta nära människor och hjälpa dem i ett annat yrke. 

Med min gedigna medicinska utbildning, samt min mångåriga bakgrund som sjuksköterska kan jag därför hjälpa dig med eventuella sjukdomsrelaterade fotbesvär till följd av diabetes, reumatism, cirkulationsrubbningar, psoriasis och mycket mer. 

Företaget har självfallet behandlingsskadeförsäkring och är medlem i Svenska Fotterapeuters Yrkesförbund. Jag följer Socialstyrelsens hygienregler samt kontrolleras av och är godkänd av kommunen för att bedriva yrkesmässig hygienisk verksamhet. 

Varmt välkommen in till mig!

/ Helene 

Rulla till toppen